Alle gegevens over Mr. B.S. ten Kate B.V. bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Mr. B.S. ten Kate B.V.

Je wil misschien meer weten over Mr. B.S. ten Kate B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 09136180 het KVK nummer van Mr. B.S. ten Kate B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 27-05-2003.