Op zoek naar extra info over Mr. B.C. Swier Advocaat? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Mr. B.C. Swier Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 34330875 het KVK nummer van Mr. B.C. Swier Advocaat is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-03-2003.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;