Alle gegevens over mr. A.M.G. de Groot inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over mr. A.M.G. de Groot. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 32163683 het KVK nummer van mr. A.M.G. de Groot betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-06-1991.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;