Alle gegevens over mr. A.J. Sol B.V. inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

mr. A.J. Sol B.V. data

Je wil misschien meer informatie over mr. A.J. Sol B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 20149333 het KVK nummer van mr. A.J. Sol B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-10-2006.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;