De data over Mr. A.F.M. Visscher Advocatuur inzien? Ontdek wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Mr. A.F.M. Visscher Advocatuur informatie

Je wil wellicht meer informatie over Mr. A.F.M. Visscher Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 69553637 het KVK nummer van Mr. A.F.M. Visscher Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 10-09-2017.