Alle gegevens over Mr. A.F. Bungener Advocaat bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Mr. A.F. Bungener Advocaat gegevens

Je wil misschien extra informatie over Mr. A.F. Bungener Advocaat. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 50849891 het KVK nummer van Mr. A.F. Bungener Advocaat betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 20-09-2010.