Alle data over Mr. A.Ch.H. Franken bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over Mr. A.Ch.H. Franken

Je wil misschien meer weten over Mr. A.Ch.H. Franken. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 24342675 het KVK nummer van Mr. A.Ch.H. Franken is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 18-12-2002.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;