Alle data over Mr. A.C.E.G. Cordesius inzien? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Mr. A.C.E.G. Cordesius data

Je wil misschien meer info over Mr. A.C.E.G. Cordesius. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 27343851 het KVK nummer van Mr. A.C.E.G. Cordesius is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2001.