De data over Mr A. Streefkerk advocaat & mediator bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Mr A. Streefkerk advocaat & mediator informatie

Je wil misschien meer weten over Mr A. Streefkerk advocaat & mediator. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 32144322 het KVK nummer van Mr A. Streefkerk advocaat & mediator betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-04-2006.