De gegevens over mr. A. Alaca advocaat bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over mr. A. Alaca advocaat

Je wil wellicht extra info over mr. A. Alaca advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 30252455 het KVK nummer van mr. A. Alaca advocaat is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-2006.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;