Aan het zoeken additionele informatie over M.M.C. O’Herne B.V.? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over M.M.C. O’Herne B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 67676464 het KVK nummer van M.M.C. O’Herne B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-12-2016.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;