Op zoek naar extra informatie over MKB Rechtshulp? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

MKB Rechtshulp gegevens

Je wil wellicht meer weten over MKB Rechtshulp. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34311175 het KVK nummer van MKB Rechtshulp betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-06-2005.