Alle data over Michel de Klerk bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over Michel de Klerk. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 70565937 het KVK nummer van Michel de Klerk betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2018.