Alle gegevens over M.Groenewoud Advocatuur bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over M.Groenewoud Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 60314192 het KVK nummer van M.Groenewoud Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-04-2014.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;