Alle data over M.F.H.M. van Haastert Advocaat B.V. inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over M.F.H.M. van Haastert Advocaat B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 5072880 het KVK nummer van M.F.H.M. van Haastert Advocaat B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 27-05-2003.