De gegevens over Merk&Meester inzien? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Merk&Meester. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 01146538 het KVK nummer van Merk&Meester is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 03-03-2009.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;