Alle data over Meier advocatuur & mediation bekijken? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Meier advocatuur & mediation data

Je wil misschien meer weten over Meier advocatuur & mediation. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 64764486 het KVK nummer van Meier advocatuur & mediation is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 16-12-2015.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;