Aan het zoeken additionele informatie over Maximus B.V.? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Maximus B.V. informatie

Je wil misschien meer weten over Maximus B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 5080363 het KVK nummer van Maximus B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 02-01-2006.