De gegevens over Marks legal & finance B.V. bekijken? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Marks legal & finance B.V. gegevens

Je wil misschien extra info over Marks legal & finance B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 56309058 het KVK nummer van Marks legal & finance B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 19-10-2012.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;