Aan het zoeken extra informatie over Marie Evelyne Lukoff Avocat EU Advocaat? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Marie Evelyne Lukoff Avocat EU Advocaat informatie

Je wil wellicht meer weten over Marie Evelyne Lukoff Avocat EU Advocaat. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 27354175 het KVK nummer van Marie Evelyne Lukoff Avocat EU Advocaat is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-10-2009.