Op zoek naar extra info over Manniesing Advocatuur? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Manniesing Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer info over Manniesing Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 75355876 het KVK nummer van Manniesing Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 12-07-2019.