De data over Maatschap Advocatenkantoor de Leon bekijken? Ontdek wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Maatschap Advocatenkantoor de Leon

Je wil misschien extra informatie over Maatschap Advocatenkantoor de Leon. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 30279641 het KVK nummer van Maatschap Advocatenkantoor de Leon betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1996.