De gegevens over Maak Advocaten N.V. bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Maak Advocaten N.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over Maak Advocaten N.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 75953668 het KVK nummer van Maak Advocaten N.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 28-09-2019.