Op zoek naar meer info over Lysias Juristen? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Lysias Juristen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 13038036 het KVK nummer van Lysias Juristen betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 18-06-1996.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;