Op zoek naar extra informatie over Luminis Legal? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Luminis Legal. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 70058989 het KVK nummer van Luminis Legal betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-04-2011.