Aan het zoeken extra info over LOYR? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

LOYR data

Je wil misschien meer info over LOYR. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 65667220 het KVK nummer van LOYR betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-04-2016.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;