Op zoek naar meer info over LNW advocaten en mediators? Ontdek wat een goede advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over LNW advocaten en mediators. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 63532530 het KVK nummer van LNW advocaten en mediators is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-02-2007.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;