De data over Linssen van Rossum Advocaat bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Linssen van Rossum Advocaat data

Je wil misschien extra info over Linssen van Rossum Advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 27368610 het KVK nummer van Linssen van Rossum Advocaat betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 31-03-1988.