Op zoek naar additionele informatie over LINQ Advocaten? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over LINQ Advocaten

Je wil misschien meer weten over LINQ Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 64587843 het KVK nummer van LINQ Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 19-11-2015.