Op zoek naar meer info over Lie Juridisch Advies en Financiële Planning? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Lie Juridisch Advies en Financiële Planning

Je wil misschien meer weten over Lie Juridisch Advies en Financiële Planning. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 56194463 het KVK nummer van Lie Juridisch Advies en Financiële Planning is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2012.