Aan het zoeken extra info over Lex & Logos B.V.? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Lex & Logos B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27269343 het KVK nummer van Lex & Logos B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 05-08-2004.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;