Aan het zoeken additionele info over Letmaath Advocatenkantoor? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Letmaath Advocatenkantoor data

Je wil misschien extra informatie over Letmaath Advocatenkantoor. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 17274447 het KVK nummer van Letmaath Advocatenkantoor is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 27-08-2004.