De gegevens over Lepco Legal International B.V. bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Lepco Legal International B.V. informatie

Je wil wellicht extra informatie over Lepco Legal International B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 24462177 het KVK nummer van Lepco Legal International B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 27-05-2009.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;