Alle gegevens over Lemmen & De Kan Advocaten inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Lemmen & De Kan Advocaten data

Je wil misschien meer weten over Lemmen & De Kan Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 14111932 het KVK nummer van Lemmen & De Kan Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2004.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;