De data over Leimena Advocatuur inzien? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Leimena Advocatuur

Je wil misschien meer weten over Leimena Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 65175344 het KVK nummer van Leimena Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2016.