De data over Legaltree Van Leyenhorst inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Legaltree Van Leyenhorst informatie

Je wil wellicht meer weten over Legaltree Van Leyenhorst. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 24469808 het KVK nummer van Legaltree Van Leyenhorst is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 04-09-2009.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;