De gegevens over Legaltree Hakvoort bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Legaltree Hakvoort data

Je wil wellicht extra informatie over Legaltree Hakvoort. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 69482608 het KVK nummer van Legaltree Hakvoort is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2017.