De data over Legal Point Rotterdam B.V. inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Legal Point Rotterdam B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24389719 het KVK nummer van Legal Point Rotterdam B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 19-01-2006.