Aan het zoeken meer info over LeeuwenWerk B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

LeeuwenWerk B.V. data

Je wil wellicht meer informatie over LeeuwenWerk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 28075122 het KVK nummer van LeeuwenWerk B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-1997.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;