Aan het zoeken meer informatie over Leeuwenhof Praktijk B.V.? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Leeuwenhof Praktijk B.V. informatie

Je wil misschien meer weten over Leeuwenhof Praktijk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 24329320 het KVK nummer van Leeuwenhof Praktijk B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2002.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;