De data over Lawyer’s Paradise B.V. bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Lawyer’s Paradise B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 34303165 het KVK nummer van Lawyer’s Paradise B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 27-05-2008.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;