Alle gegevens over Lathouwers Legal & HR inzien? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Lathouwers Legal & HR. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 69816042 het KVK nummer van Lathouwers Legal & HR is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 12-10-2017.