Aan het zoeken extra info over Lassche & van Zutphen? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Lassche & van Zutphen data

Je wil wellicht meer info over Lassche & van Zutphen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 34376135 het KVK nummer van Lassche & van Zutphen betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-05-1996.