Alle data over Langenberg Gürses Vleugel Advocaten inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Langenberg Gürses Vleugel Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 57536104 het KVK nummer van Langenberg Gürses Vleugel Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2013.