Alle gegevens over Köhn C.S. Advocaten inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Köhn C.S. Advocaten gegevens

Je wil wellicht extra info over Köhn C.S. Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 34362647 het KVK nummer van Köhn C.S. Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-2001.