Aan het zoeken meer info over Korvinus Van Roy & Zandt Advocaten? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Korvinus Van Roy & Zandt Advocaten gegevens

Je wil misschien extra informatie over Korvinus Van Roy & Zandt Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 51504146 het KVK nummer van Korvinus Van Roy & Zandt Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 22-12-2010.