Aan het zoeken meer info over Kortz Advocatenkantoor? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kortz Advocatenkantoor informatie

Je wil wellicht extra info over Kortz Advocatenkantoor. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 52129438 het KVK nummer van Kortz Advocatenkantoor betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2011.