Alle data over Koorn at Law B.V. bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Koorn at Law B.V.

Je wil misschien meer info over Koorn at Law B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 53776348 het KVK nummer van Koorn at Law B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 18-10-2011.