De data over Koning & Pover Advocaten inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Koning & Pover Advocaten

Je wil misschien extra informatie over Koning & Pover Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 1148409 het KVK nummer van Koning & Pover Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-04-2009.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;