Aan het zoeken additionele informatie over KoetzierPoiesz Advocaten? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

KoetzierPoiesz Advocaten data

Je wil wellicht meer informatie over KoetzierPoiesz Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 76098265 het KVK nummer van KoetzierPoiesz Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-10-2019.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;